Posodobitev in vzdrževanje sistema vodenja GEN/ SEL | HSE Invest d.o.o.

REFERENCE

Družba razpolaga s številnimi referencami pri projektih, katerih skupna instalirana moč znaša več kot 1.000 MW, vrednost pa več kot dve milijardi EUR. V letih od ustanovitve do danes smo zaključili oziroma še sodelujemo pri več kot 200 projektih, ki so vsi bili uspešno zaključeni ali se uspešno izvajajo. Projekti, pri katerih smo sodelovali, obsegajo objekte po moči od 0,2 do 185 MW z jezovnimi zgradbami do 4.000 m3/s na hidropodročju in do 600 MW na termopodročju.

Posodobitev in vzdrževanje sistema vodenja GEN/ SEL
Naročnik ABB d.o.o.
Leto izvedbe v teku
Posodobitev in vzdrževanje sistema vodenja GEN/ SEL
HSE Invest je pri omenjenem projektu sodeloval v postopkih izdelave projektne in tehnične dokumentacije, sistemski implementaciji, izdelavi programsko-aplikativen opreme, usposabljanju in šolanju uporabnikov sistema ter ima vlogo glavnega vzdrževalca.

Center vodenja GEN/SEL predstavlja krovni sistem za nadzor, upravljanje in nudenje sistemskih storitev proizvodnih enot družb GEN in SEL. Obratuje na aplikacijski platformi Network Manager proizvajalca Hitachi-ABB Power Grids. V letu 2019 se je začela posodobitev tako strojna, kot programske opreme, z upoštevanjem najnovejših priporočil in zahtev glede zanesljivosti delovanja in kibernetske varnosti.
 
Nazaj na seznam
© Copyright HSE Invest 2016. Vse pravice pridržane.  
Grafična in računalniška izvedba BuyITC d.o.o.