HE FALA - obnova sekundarnih sistemov | HSE Invest d.o.o.

REFERENCE

Družba razpolaga s številnimi referencami pri projektih, katerih skupna instalirana moč znaša več kot 1.000 MW, vrednost pa več kot dve milijardi EUR. V letih od ustanovitve do danes smo zaključili oziroma še sodelujemo pri več kot 200 projektih, ki so vsi bili uspešno zaključeni ali se uspešno izvajajo. Projekti, pri katerih smo sodelovali, obsegajo objekte po moči od 0,2 do 185 MW z jezovnimi zgradbami do 4.000 m3/s na hidropodročju in do 600 MW na termopodročju.

HE FALA - obnova sekundarnih sistemov
Naročnik DEM d.o.o.
Leto izvedbe 2011-2018
HE FALA - obnova sekundarnih sistemov
HSE Invest je na projektu izvajal storitve svetovalnega inženiringa, projektiranja in izdelavo aplikativne programske opreme za HE in VN stikališče.

Leta 2018 je bil zaključen obsežen projekt obnove sistemov vodenja in zamenjave sekundarnih sistemov na HE Fala, ki je leta 2018 praznovala 100 obletnico uspešnega obratovanja. Projekt je obsegal obnovo sistemov turbine, generatorja, monitoringa, vzbujanja, zaščite, izmenične in enosmerne lastne porabe, izvedbo demontaže in montaže  ter obnovo sistema vodenja HE in 110 kV stikališča.
Nazaj na seznam
© Copyright HSE Invest 2016. Vse pravice pridržane.  
Grafična in računalniška izvedba BuyITC d.o.o.