Registracija | HSE Invest d.o.o.

PROJEKTNI PORTAL


Projektni portal je namenjen partnerjem, ki poslovno sodelujejo s HSE Invest d.o.o. ali družbami skupine HSE na posameznih projektih, razpisih, pogodbah, ki so v izvajanju.

Prijava v portal

GESLO
GESLO

Registracija novih uporabnikov

PODJETJE
*
IME
*
PRIIMEK
*
ULICA PODJETJA
*
HIŠNA ŠT. PODJETJA
*
POŠTNA ŠT. PODJETJA
*
MESTO / KRAJ
*
DRŽAVA PODJETJA
*
DAVČNA ŠT. PODJETJA
*
E-NASLOV
*
TELEFON
*
ŠT. POGODBE
*
ŽELIM DOSTOP DO
*
PRIVOLITEV
VARNOSTNO PREVERJANJE
*
PODJETJE
*
IME
*
PRIIMEK
*
ULICA PODJETJA
*
HIŠNA ŠT. PODJETJA
*
POŠTNA ŠT. PODJETJA
*
MESTO / KRAJ
*
DRŽAVA PODJETJA
*
DAVČNA ŠT. PODJETJA
*
E-NASLOV
*
TELEFON
*
ŠT. POGODBE
*
ŽELIM DOSTOP DO
*
PRIVOLITEV
Soglašam, da se moji osebni podatki (elektronska pošta in telefon/mobilni telefon) obdelujejo za namen omogočanja dostopa do projektnega portala.
VARNOSTNO PREVERJANJE
*
Polja označena z zvezdico (*) so obvezna
POŠLJI
Dostop do vsebine posameznih sklopov projektnega portala je omogočen le registriranim uporabnikom. Za registracijo je potrebno izpolniti registracijski  obrazec.
 
Uporabniško ime in geslo za uporabo posameznega sklopa projektnega portala boste prejeli po elektronski pošti. Za vsa vprašanja v zvezi z uporabniškim računom nam pišite na info@hse-invest.si.
 
HSE Invest d.o.o. si pridržuje pravico zavrnitve dostopa do projektnega portala, saj se dostop odobri samo partnerjem, ki poslovno sodelujejo s HSE Invest d.o.o. ali družbam skupine HSE s katerimi HSE Invest d.o.o. sodeluje na posameznih projektih, razpisih, pogodbah, ki so v izvajanju.
Z izpolnitvijo registracijskega obrazca in jasno označitvijo polja o soglasju oz. za privolitev, soglašte z obdelavo osebnih podatkov in tako izkažete zaupanje glede njihove uporabe. HSE Invest d.o.o. se zavezuje, da bo spoštoval vašo voljo in bo vaše , osebne podatke uporabljal  v skladu z danimi privolitvami zgolj za namen omogočanja dostopa do projektnega portala.
 
Podatki se obdelujejo do vašega preklica . Privolitev lahko enostavno prekličete v lastnem profilu, kjer lahko  izklopite  označeno soglasje in s tem odstopite od privolitve in registracije.  Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvedla pred njegovim preklicem.
.
© Copyright HSE Invest 2016. Vse pravice pridržane.  
Grafična in računalniška izvedba BuyITC d.o.o.